Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@06:43:28 GMT

مهمترین درگذشتگان آبان ماه

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۱۵۶۵۸

مهمترین درگذشتگان آبان ماه

آبان که در تقویم افغانستان، عقرب نام دارد، هشتمین ماه از سال خورشیدی (شمسی) است. این ماه در تقویم کنونی ایران و افغانستان ۳۰ روز دارد. با این پنج شنبه برنا همراه باشید تا در مورد درگذشتگان معروف در آبان ماه بیشتر بدانید .

به گزارش برنا؛ مهمترین درگذشتگان آبان ماه به ترتیب روز عبارتند از :

۱

۱۲۱۳ – فتحعلی شاه قاجار ، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در سفر اصفهان، مدفون در قم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۱۲۹۹ – فرصت‌الدوله شیرازی ، ادیب، شاعر، موسیقیدان، استاد صرف و نحو و منطق و هیئت و ریاضی و حساب. ۱۳۲۹ – محمدحسین لقمان‌ادهم ، ملقب به لقمان‌الدوله و معین الاط با پزشک ایرانی ۱۳۵۶ – سید مصطفی خمینی ، پسر سید روح‌الله خمینی. ۱۳۸۸ - رزا منتظمی ، استاد آشپزی و نویسنده کتاب «هنر آشپزی» (زادهٔ ۱۳۰۱). ۱۳۹۳ - مرتضی پاشایی ، نوازنده، آهنگساز، تنظیم کننده و خواننده (زاده ۲۰ مرداد ۱۳۶۳ - درگذشته ۲۳ آبان ۱۳۹۳ بر اثر سرطان معده) خواننده

۲

۳

۴

۵

۶

۷

۸

۹

۱۰

۱۳۵۸ ‐ سید محمدعلی قاضی طباطبایی ، روحانی ایرانی و اولین شهید محراب ۱۳۷۰ - هوشنگ بهشتی ، بازیگر ایرانی

۱۱

۱۲

۱۳

۱۴

۱۵

۱۶

۱۷

۱۸

۱۹

۲۰

۲۱

۲۲

۲۳

۲۴

۲۵

۲۶

۱۷۹۶ - کاترین کبیر ، امپراتوریس شهیر روسیه. ۱۳۴۶ - امجد زهاوی ، فقیه و قاضی شرعی عراقی. ۱۳۴۷ - ابراهیم پورداوود ایران‌شناس معاصر، اوستاشناس، نخستین مترجم فارسی اوستا و استاد فرهنگ ایران باستان و زبان اوستایی در دانشگاه تهران. ۱۳۸۸ - نیکو خردمند ، گوینده و بازیگر ایرانی (زادروز ۵ آبان ۱۳۱۱) ۲۰۰۶ - فرانس پوشکاش ، مربی و بازیکن مجارستانی

۲۷

۲۸

۲۹

۳۰

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پزشک سرطان ایران آبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۵۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ در رتبه‌بندی تایمز، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903912

دیگر خبرها

  • ببینید | واکنش دیدنی مردم به حضور هدیه تهرانی در کنسرت خواننده ایرانی
  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • روش عجیب خواننده ایرانی برای ترساندن دوستان خود؛ حامد آهنگی متعجب شد (فیلم)
  • ببینید | روش عجیب خواننده ایرانی برای ترساندن دوستان خود؛ حامد آهنگی متعجب شد
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • زنان متولد این ماه‌ها شخصیت قدرتمندی دارند!
  • مهمترین هدفم در بازی سازی بالا بردن نام ایران در سراسر جهان است
  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی